0 پیاز ها با رنگ های متفاوت هرکدام برای چه نوع مصرفی در آشپزی مناسب هستند؟!؟! ترنم پست شده در 2019-09-26 پیاز قرمز مناسب خام خوردن( ترشی ،سالاد،ساندویج ) پیاز سفید تردترین و تند ترین (سالسا ،چاتنی ) پیاز زرد مناسب پخت و پز (کباب، شامی،سس ،سوپ ) پیازشیرین (مناسب سرخ کردن ،حلقه کردن ،گراتین ،سبزیجات پخته ) موسیر ملایم ترین (ترکیب با ماست ،ترشی )
0 نقش عناصر ماکرو در عملکرد گندم ترنم پست شده در 2021-02-04 عناصر ماکرو در بهبود عملکرد گیاهان تاثیر بسزایی دارند. در گندم نیز محلولپاشی این عناصر میتواند نقش مهمی در [...]
0 هرآنچه پیرامون روغن ولک باید بدانیم! ترنم پست شده در 2021-02-03 روغن ولک بصورت استاندارد حاوی ۸۰ درصد پارافین و ۱۸ درصد آب و ۲ درصد امولسیفایر میباشد.